ما در این مقاله میخواهیم در مورد مراحل کاشت ناخن اطلاعاتی را به شما گزارش دهیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.امروزه کاشت ناخن یکی از روش های مرسوم برای زیبایی ناخن ها تبدیل شده است که کاشت ناخن با ژل یا ژله ای یکی از رایج ترین آن است.

اگر به یاد بیاورید، در گذشته بانوان برای زیبایی ناخن های خود به سوهان و لاک زدن اکتفا می کردند.این کار تنها کمی موجب مرتب شدن ناخن ها و تغییر رنگ آنها می شد. اما در فرم آنها نمیتوانست تغییراتی را ایجاد کند.

کاشت ناخن ژله ای یکی از روش های جدیدی است که علاوه بر مرتب کردن و تغییر ناخن ها، شکل ظاهری آنها را نیز به طور کلی تغییر میدهد و همچنین مزایای دیگری نیز دارد.شما با مراجعه به سالن آرایشی فیروزه بیوتی میتوانید کاشت ناخن را انجام دهید. و از دیگر خدمات این سالن نیز بهره مند شوید.

با توجه به اینکه کاشت ناخن ها متقاضیان زیاد و درآمد بالایی دارد، شما با آموزش در دوره های مربوطه میتوانید مدرک آن را بگیرید و شروع به کار کنید.

مراحل آموزش کاشت ناخن

مراحل آموزش کاشت ناخن

کاشت ناخن دارای چندین مرحله است که برخی از این مراحل در تمام کاشت ها مشترک است.
مراحل کاشت ناخن به طور کلی شامل 4 مرحله است.

  •  زیر سازی
  •  مواد گذاری
  •  سوهان کشی
  •  طراحی ناخن

 مرحله اول: زیر سازی

زیر سازی اولین مرحله و یکی از مهم ترین مراحل در تمام کاشت های ناخن است.اگر که شما زیرسازی را درست انجام ندهید، ممکن است که در همان لحظه در کیفیت نهایی کار تاثیری نداشته باشد، اما پس از گذشتن مدت کوتاهی شما شاهد هوا گرفتگی و یا افتادن ناخن مشتری هستید. زیر سازی چند مرحله دارد:

1-مانیکور خشک:

مانیکو خشک اولین مرحله از زیر سازی کاشت ناخن است.در دوره آموزشی شما ابزار مورد استفاده در این مرحله و نحوه صحیح استفاده از ان ها را آموزش می بینید.اگر که نکات آموزشی درست بیان نشود و یا آن ها را رعایت نکنید مشکلاتی مانند ایجاد زخم اطراف ناخن و یا باقی ماندن کوتیکول روی صدف ناخن و یا افتادن ناخن کاشته شده پیش می اید که در نتیجه نهایی و برگشت مشتری اثر گذار است.

2-خراش دادن سطح ناخن:

در این مرحله شما باید بر روی سطح صدف ناخن مشتری خراشی را ایجاد کنید.
این کار به دو منظور ایجاد چسبندگی بیشتر بین مواد و ناخن و برای از بین بردن چربی های سطح ناخن انجام می شود.
برخی دوستان هستند که این کار را به اشتباه نازک کردن ناخن مشتری میدانند و در دوره های آموزشی خود به هنرجو خود غلط آموزش میدهند. صدف ناخن باعث ایجاد مشکل در کاشت می شود.

بیشتر بدانید: کاشت ناخن میکس در سالن فیروزه بیوتی

مرحله دوم : مواد گذاری

مرحله دوم : مواد گذاری

مواد گذاری مرحله ای است که در تمام کاشت ها مشترک است.با یاد گرفتن درست اصول اولیه مواد گذاری در آموزش کاشت ناخن، شما میتوانید به راحتی مواد گذاری تمام کاشت ها را انجام دهیدشناخت مواد کار و نحوه ترکیب و استفاده از این مواد نکاتی بسیار مهم در مواد گذاری است.

شناختن ابزار و کاربرد های آن در این مرحله نیز تاثیر گذار است. به این دلیل که اگر شما قلم کاشت و نحوه صحیح استفاده از ان را به خوبی و درستی آموزش ندیده باشید کار مواد گذاری برای شما سخت می شود.

 مرحله سوم: سوهان کشی

 

 مرحله سوم: سوهان کشی

در این مرحله با استفاده از سوهان برقی و سر سوهان های مخصوص، فرم نهایی ناخن ایجاد میشود. سوهان کشی مانند مراحل زیر است:

1-از بین بردن ناهواری ها:

در مرحله مواد گذاری باید دقت کنید که سطح ناخن ناهموار نباشد اما در طی دوره آموزشی و یا اوایل شروع به کار ممکن است که پس از مواد گذاری بر روی سطح ناخن ناهواری هایی وجود داشته باشد که در این مرحله از سوهان کشی با استفاده از سر سوهان خوب و مناسب میتوانید این ناهواری ها را از بین ببرید.

2-دور گیری:

در این مرحله از سوهان کشی دور مواد روی ناخن سوهان کشی شده و اگر که ناهمواری هایی داشته باشد از بین می رود.انتخاب کردن سرسوهان مناسب و همچنین زاویه صحیح و درست سوهان از نکته های مهم آموزشی است که اگر به خوبی و درستی انجام نشود باعث می شود که پوست اطراف ناخن زخم هایی ایجاد شود.

3-ایجاد فرم نهایی روی ناخن:

در این مرحله شما با استفاده کردن از سر سوهان الماسه استوانه فرم نهایی روی ناخن را ایجاد میکنید.با یاد گرفتن فرم صحیح روی ناخن و زاویه صحیح، این فرم را میتوانید به طور صحیح و زیبا ایجاد کنید.دقت داشته باشید که در این مرحله باید رد سرسوهان دورگیر را از روی مواد از بین ببرید.

بیشتر بدانید: کاشت ناخن فیبر در سالن فیروزه بیوتی 

4-فرم دهی:

فرم دهی با استفاده از سوهان دستی انجام می شود.شناختن انواع فرم ناخن، نحوه صحیح گرفتن سوهان، زاویه درست سوهان با ناخن و میزان سوهان کشی برای هر فرم از جمله نکات آموزشی این مرحله است.

5-از بین بردن ناهواری های احتمالی:

این مرحله نهایی در کاشت ناخن است.در این مرحله با سرسوهان های کاغذی ناهمواری های احتمالی سطح ناخن را از بین ببرید و فرم نهایی روی ناخن را ایجاد کنید.علاوه بر آن در این مرحله رد سوهان دستی و سر سوهان الماسه استوانه نیز از بین می رود.

 مرحله چهارم: طراحی ناخن

 

مرحله چهارم: طراحی ناخن

مرحله طراحی، آخرین مرحله کاشت ناخن است.لزوم این مرحله به درخواست و سلیقه مشتری بستگی دارد.گاهی میتوان کاشت ناخن را با زدن یک تاپ شاین ساده به اتمام رساند، گاهی هم مشتری درخواست طراحی دارد و بسته به درخواستی که دارد ناخن هایش را طراحی میکنید.

کلام آخر:

ما در این مقاله سعی کردیم مراحل کاشت ناخن را به شما گزارش دهیم و شما دانستید که امروزه کاشت ناخن یکی از روش های مرسوم برای زیبایی ناخن ها تبدیل شده است که کاشت ناخن با ژل یا ژله ای یکی از رایج ترین آن است.

طرح ها و ایده های زیبا برای انواع  ناخن کاشت ناخن در سالن زیبایی فیروزه بیوتی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
مشاوره و رزرو نوبت با ما در واتس اپ چت کنید :)
شروع چت
Hi! Click one of our members below to chat on WhatsApp
ما تا چند دقیقه دیگر پاسخگوی شما هستیم