ما در این مقاله میخواهیم در مورد کاشت ناخن فیبر اطلاعاتی را به شما گزارش دهیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

کاشت ناخن فیبر چیست؟

یکی از روش های کاشت ناخن از اواسط تا اواخر دهه 80 میلادی کاشت ناخن فیبر با نام فایبرگلاس بوده است، سپس کاشت اکریلیک با تیپ جای آن را گرفت. ولی در دهه اول قرن بیستم مجددا شاهد محبوبیت کاشت ناخن با استفاده از فیبر های گیاهی بودیم.

معایب کاشت ناخن فیبری چیست؟

توجه داشته باشید در مواردی که تماس مداوم دستان با آب وجود دارد و یا در محیط های مرطوب، نباید از سیلک یا فایبر استفاده کرد. به این دلیل که آب و رطوبت را به خود جذب میکند و ممکن است که به ناخن ها آسیب برساند.

این روش به اندازه کاشت با پودر و کاشت با ژل دوام ندارد.این کاشت ناخن برای افرادی که ناخن های بسیار ضعیف یا آسیب دیده دارند، توصیه نمی شود.

از نظر قیمت نسبت به سایر روش های کاشت ناخن، گران تر است و در خانه به راحتی نمیتوان از ان استفاده کرد و کاشت با فیبر ناخن باید توسط ناخنکاران انجام شود.

آموزش مراحل کاشت ناخن با فیبر:

 

آموزش مراحل کاشت ناخن با فیبر

 

1-در گام اول مانیکور اولیه را انجام دهید و یا با عقب زن کوتیکول ها را عقب بزنید و با نیپر آنها را اصلاح کنید. با بافر روی ناخن ها خط و خش ایجاد کنید.

2-در گام بعدی ضد قارچ را به ناخن ها بزنید و بعد از خشک شدن آن برای کاشت پودر، پرایمر و برای کاشت ژل، پرایمر ژل استفاده کنید.

3-در مرحله بعدی رشته های فیبری یا سیلک ناخن را به اندازه قد ناخن مورد نظر تان، کوتاه کنید و یک لایه چسب ناخن یا تاپ ژل را روی سطح ناخن بزنید و قبل از خشک شدن آن فیبرها را روی لبه ناخن بچسبانید و با عقب زن چوبی و یا قلم سیلیکونی مخصوص کاشت فیبر، آنها را روی سطح ناخن تنظیم کنید و فیکس نمایید.

4-شما برای کاشت پودر میتوانید از چسب ناخن و برای کاشت ژل از تاپ ژل استفاد کنید. اما باید دقت داشته باشید که در صورت استفاده کردن از چسب ناخن باید سرعت عمل بالایی داشته باشید و قبل از اینکه چسب خشک شود، فیبر ها را روی سطح ناخن بچسبانید.

5-در این مرحله باید ناخن را داخل دستگاه قرار دهید تا خشک شود.

6-حالا پودر یا ژل کاشت ناخن را با قلم برداشته و آن را روی فیبر ها بکشید.

توجه داشته باشید که برای مواد گذاری حتما باید قلم روی فیبر کشیده شود و نباید فشاری به آن وارد شود. سپس قسمت ریشه و کل سطح ناخن را مواد گذاری کنید.
بعد از اینکه مواد خشک شد، میتوانید از کلیپس کاشت ناخن استفاده کنید تا حالت خمیده و قوس ناخن به وجود آید.

7-بعد از خشک شدن کامل مواد، با سوهان برقی دورگیری کنید و با سوهان دستی فرم دلخواهتان را به وجود آورید.

کاشت فیبری ناخن چه مزایایی دارد:

 

کاشت فیبری ناخن چه مزایایی دارد

 

1-برای ناخن ها ظاهری طبیعی و خوب را به وجود می آورد.

2-آسان تر ریمو میشود.

3-به ناخن های طبیعی کمترین آسیب را وارد میکند.

4-نسبتا با دوام است.

5-نسبت به کاشت با پودر اکریلیک بوی کمتری دارد.

6-هیچ گرد و غباری در حین کار تولید نمی کند.

 

نکات مهم در کاشت ناخن فیبر:

 

نکات مهم در کاشت ناخن فیبر

 

این فرصت برای شما مهیا است که با توجه به سلیقه خود از دیزاین های ناخن مختلفی همچون لاک معمولی، نگین ناخن و انواع دیزاین های دیگر استفاده کنید.
حتی این فرصت را دارید که پس از فرآیند سوهان کشیدن تنها لایه ای تاپ شاین روی ناخن های خود بزنید و آن را داخل دستگاه یووی ال ای دی قرار دهید که خشک شود.

کاشت فایبرگلاس معمولا با ژل انجام می شود که حداقل آسیب را به ناخن وارد کند. اما این کاشت نیز با پودر امکان پذیر است. برای این که فیبر ها را روی ناخن فیکس کنید استفاده از قلم مخصوص کاشت فایبر گلاس یا عقب زن چوبی یکی از الزامات اساسی است.

کاشت ناخن فیبری، روش کاربردی و پرطرفدار:

کاشت ناخن با فیبر از انواع روش های قدیمی به شمار می آید. این کاشت با استفاده از رشته های فیبری امکان پذیر است.

 

برداشتن فیبر ناخن:

 

برداشتن فیبر ناخن

 

اگر چه فرآیند استفاده ممکن است باعث ساییدگی و پارگی کمتری به ناخن طبیعی شما نسبت به اکریلیک شود، برداشتن صحیح فایبرگلاس کلیدی برای حفظ شرایط خوب است.
آغشته کردن آن به استون بهترین راه برای برداشتن فایبرگلاس ناخن است.شما میتوانید اسه ای را با مایع پر کنید و ناخن هایتان را درون آن قرار دهید و فیبر های ور امده را بکنید.

 

آیا کاشت ناخن با فیبر ایمن است؟

 

آیا کاشت ناخن با فیبر ایمن است

 

تمام روش های کاشت و دیزاین ناخن خطر آسیب رساندن و تضعیف ناخن طبیعی شما را به همراه دارد.اما اگر کاشت ناخن به درستی و توسط ناخن کار کار بلد و حرفه ای انجام شود، کاملا ایمن است.

برخلاف روش های دیگر، هنگام استفاده کردن از فیبر، صفحه ناخن فشار کمتری را تحمل میکند به این دلیل که فقط از پارچه و رزین استفاده می شود.قرار گرفتن بیش از حد در معرض آب میتواند موجب شود که مانیکور شما سریع تر و بد تر دچار قارچ ناخن شود.

بنابراین هنگام کاشت باید حتما از ماده ضد قارچ استفاده کنید و تا حدی که امکان دارد دست خود را کمتر در معرض آب قرار دهید و سریعا آن را خشک کنید.

 

کلام آخر:

ما در این مقاله سعی کردیم در مورد کاشت ناخن فیبر اطلاعاتی را به شما گزارش دهیم و شما دانستید که این کاشت ناخن برای افرادی که ناخن های بسیار ضعیف یا آسیب دیده دارند، توصیه نمی شود.

از نظر قیمت نسبت به سایر روش های کاشت ناخن، گران تر است.و همچنین با مزایا و معایب این کاشت به خوبی آشنا شدید .شما برای کاشت ناخن فیبر  و همچنین کاشت ناخن میکس میتوانید به سالن آرایشی فیروزه بیوتی مراجعه کنید.

25 مدل کاشت ناخن فیبر صرفا جهت ایده :

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
مشاوره و رزرو نوبت با ما در واتس اپ چت کنید :)
شروع چت
Hi! Click one of our members below to chat on WhatsApp
ما تا چند دقیقه دیگر پاسخگوی شما هستیم