وش های کاشت ناخن است.ما در این مقاله میخواهیم در مورد کاشت ناخن میکس اطلاعاتی را به شما گزارش دهیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.کاشت ناخن یکی از کارهای مورد علاقه خانم ها است.همانگونه که میدانید کاشت ناخن انواع مختلفی دارد. کاشت ناخن میکس، یکی ازپرطرفدار ترین روش های کاشت ناخن است.

کاشت ناخن میکس، همان کاشت پودر است که همان دوام را هم دارد با این تفاوت که حالت شیشه ای و براق دارد. این کاشت بدون دیزاین و لاک، به خودی خود زیباست.کاشت ناخن میکس مانند کاشت پودر ( آلرلیک) است که فقط در انتهای کاشت، ناخن کاشته شده را با ژل کاور میکنیم.

مزایا و معایب کاشت ناخن میکس:

 

  • کاشت ناخن میکس درخشندگی بالایی دارد و اگر برای کاشت از پودر هلویی استفاده شده باشد بدون ژلیش و لاک هم ظاهر بسیار زیبا و شیکی دارد.
  •  اگر که مشتری بر روی کاشت ناخن میکس از لاک با رنگ های مختلف استفاده کند کاشت ناخن رنگ نمیگیرد.
  •  اگر که کاشت ناخن بر اثر تماس با مواد رنگی مانند ادویه ها رنگ بگیرد به راحتی و با استفاده از استون و پنبه تمیز می شود.
  • اگر از پودر هلویی یا فرنچ پینک در کاشت ناخن میکس استفاده کنید، بستر مناسبی برای بسیاری از طراحی های ناخن دارد و برای طراحی نیازی نیست از لاک ژل برای بستر طراحی استفاده کنید.
  •  به علت استفاده از لیکویید در کاشت ناخن میکس امکان آسیبب به ریه وجود دارد و برای افرادی که ریه های حساس و یا آلرژِی های تنفسی دارند توصیه نمی شود.
  •  به علت استفاده از لیکویید در کاشت ناخن میکس ممکن است برای افرادی که آلرژِ پوستی دارند در پوست اطراف ناخن حساسیت ایجاد کند.

هزینه کاشت ناخن میکس:

 

مراحل انجام کاشت و مواد مورد استفاده در کاشت ناخن میکس با کاشت ناخن با پودر هیچ تفاوتی ندارد؛ به همین علت هزینه این کاشت نیز با کاشت ناخن با پودر تفاوت چندانی ندارد تنها عامل تفاوت قیمت تاپ شاین است.با توجه به مکان سالن و مهارتی که ناخن کار دارد هزینه کاشت ناخن میکس متغیر است.

دلایل استفاده از کاشت ناخن:

کاشت ناخن در کشور ما رواج زیادی پیدا کرده است. کسانی که به کاشت ناخن مبادرت می ورزند هر کدام برای انجام این عمل دلایلی دارند.
نداشتن ناخن و زیبا تر شدن ناخن ها، از جمله دلیل کاشت ناخن است.اما بیشتر افرادی از این روش استفاده میکنند که ناخن های طبیعی مستعدی برای رشد ندارند.

مراقبت بعد از کاشت ناخن:

 

با اجسامی که آلوده هستند تماس نداشته باشید مراقبت کنید تا به ناخن های تان ضربه ای وارد نشود و در کارهای روزمره هنگام استفاده کردن از مواد وشینده و آب تا حد ممکن از دستکش استفاده کنید.

هنگامی که میخواهید با مواد شیمیایی کار کنید حتما از دستکش استفاده کنید.
حضور در آب استخر و حوضچه های عمومی میتواند باعث تشدید امکان بروز بیماری های قارچی در ناحیه ناخن های کاشته شده شود.

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟

 

 

– فرایند کاشت ناخن باعث نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می شود و باعث تغییر رنگ ناخن، رشد کم و کدر شدن ناخن می شود.

– با کاشت ناخن ریشه از بین می رود و ناخن فرد تغییر شکل پیدا میکند.

-عفونت های قارچی و همچنین بیماری های ویروسی از جمله عوارض شایع کاشت ناخن است.

– مواد شیمیایی که استفاده می شوند غیر استاندارد هستند و حساسیت های پوستی را ایجاد میکنند.

– نکته آخر این است که برای پیشگیری از چنین خطراتی به هیچ عنوان کاشت ناخن طولانی مدت انجام ندهید.

مواد و ابزار لازم برای آموزش کاشت ناخن میکس:

 

 

 سوهان برقی-عقب زن- سر سوهان مانیکور اشکی- سوهان دستی- پرایمر- پودر کاشت ناخن( رنگ دلخواه مشتری)- ضد قارچی- تاپ شاین-

 روغن کوتیکول- فرمر- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر- سرسوهان الماسه مخروطی- سرسوهان کاغذی نرم-قیچی کوچک- قلم کاشت ناخن اشکی

 

انواع کاشت ناخن:

روش های کاشت ناخن متفاوت است و بر همین اساس قیمت روش ها نیز متغیر است.به خاطر مواد به کار رفته در هر روش و همچنین سختی و زمان انجام کار قیمت ها متفاوت هستند.

1-کاشت قالبی و نحوه انجام:

 

 

کاشت ناخن قالبی، ساده ترین روش است. این کاشت برای افرادی توصیه می شود که برای رسیدگی به ناخن های خود زمان زیادی ندارند. و در عین حال میخواهند که ناخن های زیبایی داشته باشند.

در این روش کاشت مواد در قالب مخصوص آماده ریخته شده و به شکل ناخن در می آید، پس از زدن ضد قارچ قالب را روی ناخن گذاشته و بعد از چند دقیقه آن را جدا میکنند.

در این مرحله نوبت به طراحی می رسند.این نوع کاشت معایبی که دارد این است که دوام چندانی ندارد و زود می شکند.

 

2-کاشت پودری و نحوه انجام:

 

 

یکی دیگر از انواع کاشت، کاشت پودری است.این نوع کاشت برای افرادی بهتر است که زمان کافی ندارند و به کسانی که وقت زیادی ندارند توصیه نمی شود.در ان نمونه کاشت، تیپ که همان ناخن مصنوعی است با چسب به ناخن چسبانده می شود.

اندازه بلندی ان به خودتان بستگی دارد. هر اندازه ه میخواهید میتواند کوتاه یا بلند باشد. قبل از کاشت پودری روی ناخن مواد ضد قارچ زده می شود.

 

3-کاشت ناخن ژله ای و نحوه انجام:

 

 

این نوع کاشت مانند کاشت پودری است و تنها تفاوت آن در نوع مواد است. ژل های آماده در بازار وجود دارد. قبل از کاشت مواد ضد قارچی به ناخن زده می شود. پس از انجام، ناخن باید در دستگاه یو وی قرار بگیرد و خود به خود خشک نمی شود.

در این نوع کاشت از سه لایه ژل استفاده می شود. بیلدینگ ژل، تاپ شاین و فینیشینگ ژل.این ناخن دوامش تا دوهفته است و برای مناطقی که دارای رطوبت هستند مناسب نیستد.

 

کلام آخر:

ما در این مقاله سعی کردیم در مورد کاشت ناخن میکس اطلاعاتی را به شما گزارش دهیم و شما دانستید که کاشت ناخن یکی از کارهای مورد علاقه خانم ها است.

همانگونه که میدانید کاشت ناخن انواع مختلفی دارد و همچنین دانستید که اشت ناخن میکس چه مزایا و چه معایبی دارد.شما میتوانید به سالن آرایشی فیروزه بیوتی مراجعه کنید و کاشت ناخن میکس را انجام دهید و همچنین از دیگر خدمات آن استفاده کنید.

طرح ها و ایده های زیبا برای کاشت ناخن میکس:                                 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
مشاوره و رزرو نوبت با ما در واتس اپ چت کنید :)
شروع چت
Hi! Click one of our members below to chat on WhatsApp
ما تا چند دقیقه دیگر پاسخگوی شما هستیم